Φτιάξτε το προφίλ σας στο Racefacer

στην πιστα GO KART CENTER TRACK

Φίλοι οδηγοί των go karts,

Στή συνέχεια πρόκειται να συνδεθείτε, δημιουργώντας ένα δημόσιο προφίλ στην κοινωνική πλατφόρμα RaceFacer.com και να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες ενοικίασης go karts στην επιχείρηση GO KART CENTER TRACK.

Για το σκοπό αυτό χρειαζόμαστε ελάχιστες προσωπικές πληροφορίες που περιλαμβάνουν:

Ονοματεπώνυμο
Ημερομηνια γεννησης
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Γένος
Αριθμό τηλεφώνου
Υπογραφή
Χώρα
Πόλη

Η παροχή άλλων προσωπικών πληροφοριών είναι αποκλειστικά στη διακριτική σας ευχέρεια. Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να συμπληρώσετε τον λογαριασμό σας με τα επιπλέον προσωπικά δεδομένα συμπληρώνοντας τα μη υποχρεωτικά πεδία.

Αυτές οι πληροφορίες απαιτούνται για:

 • Την δημιουργία ενός προσωπικού προφίλ στην κοινωνική πλατφόρμα RaceFacer.com
 • Την συμμετοχή σε βαθμολογικούς πίνακες ανά ηλικιακή ομάδα και κιλά
 • Την συγκέντρωση χιλιομέτρων / γύρων / πόντων για να λάβετε εκπτώσεις
 • Την αποθήκευση προσωπικών αποτελεσμάτων
 • Την συγκέντρωση βαθμών κατάταξης
 • Τον προσδιορισμό του χρήστη ως κάτοχο του λογαριασμού του (φωτογραφία του)
 • Picture preview του χρήστη σε οθόνες της πίστας , σε οθόνες αποτελεσμάτων, σε πίνακες βαθμολογίας , και σε πιθανή κοινή χρήση σε κοινωνικά δίκτυα
 • Την απεικόνιση της φωτογραφίας and knowledge of the rules of the karting track you are at.
 • Ανάλυση πωλήσεων

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες της πίστας καρτ χωρίς διαδικασία εγγραφής. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας σε μια υπεύθυνη δήλωση του Ν 1599 με την οποία συμφωνείτε και αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τους κανόνες ασφαλείας της πίστας GO KART CENTER TRACK. Η ίδια διαδικασία συμπλήρωσης και υπογραφής της υπεύθυνης δήλωσης θα πρέπει να επαναλαμβάνεται κάθε φορά που έρχεστε στην πίστα Go Kart Center που βρίσκεται στην πλατφόρμα RaceFacer.

Δημιουργώντας ένα προφίλ συμφωνείτε να λάβετε ένα email επιβεβαίωσης για την εγγραφή.

Η ομάδα του GO KART CENTER TRACK σε συνεργασία με την πλατφόρμα RaceFacer σας ευχαριστεί που συμφωνείτε πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που μας παρείχατε για τους σκοπούς που περιγράφονται παραπάνω και σας διαβεβαιωνει πως η προστασία των δεδομένων σας είναι ΄ύψιστη προτεραιότητα μας

Η συμφωνία σας έχει τις ακόλουθες ημερομηνίες λήξης:

 • Εάν δεν επισκεφτείτε το GO KART CENTER TRACK για 120 μήνες από την ημερομηνία εγγραφής
 • Ενώ έχετε ενεργοποιημένο ένα προφίλ στο RaceFacer.com.

Ανά πάσα στιγμή, μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας RaceFacer και να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας εν όλω ή εν μέρει και να στείλετε ένα email στο GO KART CENTER TRACK στη διεύθυνση privacy@racefacer.com με αίτημα ανάκλησης της συγκατάθεσής σας.

Εάν αργότερα αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας, το RaceFacer και το GO KART CENTER TRACK δεν θα διαγράψουν το προφίλ σας, αλλά θα σταματήσουν να χρησιμοποιούν τα δεδομένα σας για τους σκοπούς που περιγράφονται παραπάνω. Λάβετε υπόψη ότι η ανάκληση της συγκατάθεσής σας δεν επηρεάζει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που πραγματοποιήθηκε πριν από την ανάκληση. Η πρόσβαση στο όνομα, το επώνυμο, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, την ημερομηνία γέννησής σας θα είναι δυνατή μόνο από τους Διαχειριστές GDPR (ή τους Διαχειριστές Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων) της GO KART CENTER TRACK και της FaceRacer Ltd., μέχρι την περίοδο των 120 μηνών από την τελευταία επίσκεψή σας κατά την οποία οδηγήσατε.Σκοπός της διατήρησης είναι η πρόσβαση στην ημερομηνία αποδοχής των γενικών όρων στην πίστα και προστασία έναντι αξιώσεων (10ετής περίοδος παραγραφής για αξιώσεις για σωματικές βλάβες).

Η Ομάδα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων μας είναι στη διάθεσή σας εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις και χρειάζεστε βοήθεια.

 • Γνωρίστε τους "Όρους και Προϋποθέσεις" στο RaceFacer.com.
 • Γνωρίστε την "Πολιτική Απορρήτου" που παρέχει πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την πλατφόρμα ως διαχειριστή προσωπικών δεδομένων, τα δικαιώματά σας, τον σκοπό της επεξεργασίας των προσωπικών σας στοιχείων, τη χρήση τους κ.λπ.

Η RaceFacer φροντίζει για την ασφάλεια των δεδομένων σας!