Opprett din brukerprofil på RaceFacer

hos Speedway Kremmertorget

Kjære kartingfører,

Du er i ferd med å opprette en profil på den sosiale plattformen RaceFacer.com som vil gi deg mulighet til å bruke tjenestene på Speedway Kremmertorget.

For dette formålet trenger vi et utvalg av personlig informasjon. Dette inkludere

Fornavn og etternavn
Fødselsdato
E-post
Land

Utlevering av annen personlig informasjon utover dette er frivillig. Dersom du ønsker det, kan du supplere kontoen din med ekstra personopplysninger ved å fylle ut de ikke-obligatoriske feltene.

Denne etterspurte informasjonen er nødvendig for å:

 • Opprette en personlig profil på den sosiale plattformen RaceFacer.com
 • Deltakelse i rangeringer etter aldersgruppe og kjønn
 • Samle kilometer / runder / poeng for å få rabatter
 • Lagre personlige resultater
 • Oppsamling av rangeringspoeng
 • Identifiser brukeren som kontoeier
 • Forhåndsvisning av bilder på resultatskjermene, rangeringer, deling på sosiale nettverk
 • Egenerklæring og kjennskap til reglene for kartingbanen du er på/skal besøke
 • Generere salgsanalyse

Det er mulig å benytte tjenestene ved kartingbanen vår uten å registrere en profil, men det vil ikke være mulig å forhåndsbestille kartingprodukt uten å registrere en brukerprofil. Dersom du ønsker å kjøre ved vår bane, men ikke ønsker å registrere en brukerprofil, må du møte på anlegget på drop-in og se om vi har ledig time. Du må i tillegg fylle inn dine opplysninger på en papirversjon av egenerklæringen og signere på at du er kjent med reglene for banen. Den samme prosedyren må da gjentas hver gang du kommer til kartingbanen.

Ved å opprette en profil godtar du at vi sender deg en e-postbekreftelse for registreringen

Vi ved Speedway Kremmertorget og RaceFacer vil være takknemlige hvis du godtar at vi kan bruke informasjonen du har gitt oss til formålene beskrevet ovenfor

Avtalen din har følgende utløpsdato:

 • Din konto slettes dersom du ikke besøker Speedway Kremmertorget i løpet av 120 måneder fra registreringsdato.
 • Dette fordrer at du har en aktiv profil på RaceFacer.com

Du kan når som helst endre dine RaceFacer-kontoinnstillinger og trekke tilbake samtykket ditt helt eller delvis. Dette gjør du ved å sende en e-post til RaceFacer på privacy@racefacer.com med en forespørsel om å trekke tilbake ditt samtykket.

Dersom du på et tidspunkt trekker tilbake samtykket ditt, vil ikke profilen din slettes, men Speedway Kremmertorget og RaceFacer vil da avstå fra å benytte dataene dine til formålene beskrevet ovenfor. Vær oppmerksom på at tilbaketrekking av ditt samtykke ikke påvirker lovligheten av behandlingen som ble utført før tilbaketrekkingen. Tilgang til ditt navn, etternavn, e-postadresse, fødselsdato vil kun være mulig fra GDPR-administratorer (eller datapersonvernadministratorer) ved Speedway Kremmertorget AS og FaceRacer Ltd., og i inntil 120 måneders perioden etter ditt siste besøk på kartingbanen. Formålet med oppbevaringen er tilgang til dato for aksept av de alminnelige vilkår på banen og beskyttelse mot krav (10 års foreldelsesfrist for krav for personskade).

RaceFacer har et personvernteam som står til din disposisjon hvis du har spørsmål eller trenger hjelp.

 • Bli kjent med "Vilkår og betingelser" på RaceFacer.com.
 • På denne siden kan du også lese mer om "Personvernreglene" som gir detaljert informasjon om plattformen som persondataadministrator, dine rettigheter, formålet med å oppbevare dine personopplysninger, hvordan vi vil bruke dem, og så videre.

RaceFacer er ansvarlig for sikkerheten til informasjonen du har gitt oss!